WEBSHOP

Cancer er Visdom - E-bog

 
Kræft kommer og kræft går...
 
Sidsel er en helt enestående og helt almindelig kvinde, som har banet vejen for mange andre kvinder, der enten har eller måtte få diagnosen cancer mammae. Hun har forvandlet fastlåsheden - den som ofte følger med en dødelig kræftdiagnose - til en levende kreativ bevægelse, der kun er i sin begyndelse. Hun er én blandt flere nulevende beviser på, at diagnoser er menneskeskabte begreber og ikke nødvendigvis menneskeskæbner. Sygdom er en proces, som vi både kan lære af og risikere at stivne i. Selv dødsangsten kan forvandles fra en livsbegrænsende illusion til en gave, der viser os livet i al sin skønhed, gru og mangfoldighed. Store ord? Nej det er en levende sandhed, for Sidsel er her endnu i vores fysiske dimension og samtidig i flere andre dimensioner, som mange måske har til gode at erkende. Denne bog er et møde med en kvinde, som er i besiddelse af en stoisk ro og en utrolig visdom, som hun glædeligt øser af. Det fine ved hendes beretning er også, at det er en fordomsfri skildring af hendes forløb - hun ignorerer ikke andre veje, hun vælger blot sin egen. Hendes troværdighed forstærkes yderligere ved, at hun har medtaget fyldige uddrag af lægejournalen, således at hendes selv helbredelsesproces bliver dokumenteret med det konventionelle sundhedssystems eget sprog.
 
Uddrag af bogens forord af Holistisk læge og Speciallæge i almen medicin
Mette Mouritsen
 
 
“ Mine erfaringer fra et mangeårigt virke har vist, at sjælen i os bl.a inkarnerer på Jorden med selvvalgte livslektier gennem forældre, hvor vi også kan ledes ind i udfordringer med mulighed for at opleve det modsatte af det vi længes efter, for derigennem at bevidstgøres om bl.a disse livslektier. For mig var det bl.a. beslutningen om at slippe parforholdet, og flytte til et andet område, hvor jeg kunne nære min skaberkraft, der igangsatte healingsfasen. At lade det naturlige, biologiske program gennemleve, hvoraf feber, inflammation, hovedpine og ekstrem træthed var hjælpere, samt forløse den følelsesmæssige årsag, der for mig bl.a. skete i den såkaldte ”healingskrise” gennem hypnoterapi og KST/healing, oplevedes som en smuk blomstringscyklus...

Uddrag fra artikel om Sidsel Cathrine Thevik i magasint PRANA, september 2014
 
                   
 
Uddrag af bogens Indledning
 
...Derudover udspringer cancer, som noget vi bør frygte, bla. ud fra frygten for døden selv – en frygt der igen afføder behovet for kontrol, og dermed hvordan vi anskuer og ikke mindst agerer i forhold til de fysiske og psykiske manifestationer, vi kalder sygdom. Et menneskeskabt begreb der, uanset karakteren af den ”syge dom”, nu også gennem forskning viser sig at være raskhedssymptomer, bla. i form af healing som beredelse til at blive hel. Det sker synkront og spejles på alle planer – i det ydre som i menneskets indre univers. I dette indre ligger ansvaret for eget liv – uanset hvor smerteligt en situation eller tilstand kan opleves. Det handler om livslektier som læringsrum for udvikling af det hele menneske og dybest set den spirituelle udvikling, der uundgåeligt gennemlyser enhver tanke, følelse og handling i det fysiske liv. Når vi i lyset af dette forsøger at bekæmpe og gå imod cancer - også når det sker med naturlige remedier - bekæmper og går vi imod vor sande natur, der som førnævnt har sin helt egen orden i det store universelle, evolutionære verdensbillede. Og det er dette billede, der nu spejles i astrologens ord fra 2008, da han under tydning af mit fødselshoroskop udtaler; - En dag vil du komme ind fra højre som Klods Hans blandt forskere og fortælle resultatet af det, de søger!
 
- Dermed ikke sagt, at du slipper for arbejdet med at formidle, hvordan du er kommet til resultatet – det vil bare ske på dit vis i form af indsigt og fremkaldt visdom. Her 7 år efter fremstår budskabet mere klart, omend æren for den senere konkret nævnte forskning tilfalder Dr. Ryke Geerd Hamer, hvis revolutionerende ”opdagelser” om få år vil være en ligeså naturlig del af menneskehedens daglige bevidsthed, som at vand slukker tørst. Den fremkaldte visdom i mig som i andre spejler dette på fineste vis som væsentlige aspekter af indre sandhed, der er ligeså mange af som sjæle på Jord, og betydningen af at handle ud fra denne, taler gennem bogen her sit eget tydelige sprog.
Producent: Af Sidsel Cathrine Thevik, Livskildens Forlag 2015
Lagerstatus: Ubegrænset antal
70,00 DKK
stk.
Cancer er Visdom - E-bog
BETALINGSBETINGELSER
Betalingen sker til "Livskunsten V/Sidsel Thevik". Når betalingen for E-bøger som for paperbacks er registreret, vil varerne blive sendt inden for 1-4 hverdage.
Kvittering vil være den fra PayPal til kunden tilsendte.

BETALINGSMETODE
Via Paypal.

LEVERING
E-bøger sendes via mail når betaling er registreret. Paperbackbøger sendes med PostNord Danmark når vi har modtaget din betaling, med mindre bogen er udsolgt. I tilfælde af udsolgte/udgåede bøger vil du modtage besked hurtigst muligt.
Ved forsendelse til andre lande vil der blive pålagt et ekstra forsendelsesgebyr i henhold til Post Danmarks takster.
 
RETUR OG REKLAMATIONSRET
I henhold til forbrugeraftaleloven har du som forbruger ret til at returnere paperbackbogen senest 14 dage efter modtagelsen, hvis du fortryder købet. I så fald tilbagebetaler vi hele varens pris. Når du køber en E-bog, er der ingen fortrydelsesret.
 
I tilfælde af returnering beder vi dig oplyse dit navn og din adresse, og email adresse, samt reg.nr. og konto nr. til din bank.
Bogen sendes retur til: "Livskunsten V/Sidsel Thevik", Vornæs Skovvej 14A, 5700 Svendborg.
Du skal selv betale for omkostningerne ved returneringen.

Pengene vil blive tilbagebetalt inden for 7 dage efter modtagelsen af varerne.
 
Ved reklamation kontakt venligst Sidsel Thevik hurtigst muligt på tlf. 21 76 09 30 eller email: sidselthevik@slove.dk
 
PERSONOPLYSNINGER
Alle personoplysninger der er givet til "Livskunsten V/Sidsel Thevik", videregives ikke.
Oplysninger som navn, adresse, e-mailadresse mv. er udelukkende til brug til fremsendelse af de bestilte varer.