WEBSHOP / Visdoms Hviskeren - uddrag fra bogen

Visdoms Hviskeren - uddrag fra bogen

Beskrivelse af ”Visdoms hviskeren – vejen til indre sandhed og livskald
 
”Visdoms hviskeren – vejen til indre sandhed og livskald” er en anderledes spirituel selvbiografi, der kombinerer visdom og oplysning med den gode samt vedkommende historie. Gennem forfatterens eksempler fra eget/egne liv af dramatisk, poetisk samt dybt åndelige karakter i fysisk manifesteret form, drages læseren ind i et magisk kærlighedsunivers, der åbner op for dennes indre refleksion og bevægelse. Bogens sanselige beskrivelser omhandler temaer, der på et givent tidspunkt rammer ind i ethvert menneskes liv, eks. i form af angst, død og ulykke samt gaverne som konsekvenser og muligheder i - og af disse, udsprunget fra indre visdom af intuitiv karakter. Samtidig vil autenciteten i sin unikhed virke som læserens spejl og dermed inspirere til understøttelse af dennes egen livsproces og spirituelle udvikling gennem krop, psyke og sjæl. En ventet bog, der spejler den transformerende tidsånd samt samler fortid, nutid og fremtid i ét.
 
                   
 
... da er livet ej så svært, døden ikke heller...
 
Om aftenen d. 29. december er jeg til et kulturelt arrangement i den lokale biograf, og da jeg kommer hjem lidt efter midnat, venter Bjarne i stuen. Mathias, som også har været i biografen, er gået til køjs på sit værelse. Jeg føler mig frisk og spiser lidt natmad, mens vi aftaler at gøre rent næste dag. Bjarne har taget en dyne ned, og da han går op for at sove ved halvtotiden efter vi har kysset godnat, bliver jeg på sofaen for ikke at forstyrre ham senere.
 
Tidlig morgen registrerer jeg halvt i søvne en lyd fra soveværelset. Jeg sover videre i mørket og vågner tre timer senere, står op, tager bad og går ud for at købe avisen. På vej hjem møder jeg en kollega, og vi snakker lidt uden for mit hus, før jeg går ind for at gøre rent som aftalt. Tilbage i huset er der meget stille, så jeg lader de andre sove og fordyber mig i avisen.
 
Ved 12.30 tiden er der stadig stille - jeg undrer mig i få sekunder, men vi er alle kommet sent i seng, så jeg aflyser rengøringen, og slår tiden ihjel med endnu en avis. Kl. 14.30 bliver jeg rastløs, og i samme sekund ringer telefonen. Det er en kvinde, som Bjarne gennem de sidste måneder har mediteret med i klosteret. Jeg kender hendes navn, men vi har ikke mødt hinanden, og hun spørger om Bjarne er i nærheden. Jeg beder hende vente et øjeblik og går ovenpå, hvor jeg kalder hans navn. Der er intet svar, døren til soveværelset står på klem, og jeg kalder endnu en gang, mens jeg anende åbner døren og træder ind i rummet.
 
Lyset på natbordet er tændt, Bjarne ligger med armene over dynen, et fredfyldt smil på læben og med hovedet på skrå. Han har forladt denne verden, og marmoreringen på hans arme fortæller mig, at han har været død et stykke tid. Jeg er rolig, stryger ham på kinden og går ned til telefonen, hvor jeg giver den surrealistiske meddelelse til kvinden om, at han er død. Intuitivt siger jeg ja, da hun tilbyder at komme, og går derefter ind til Mathias med den triste nyhed. Vores søde nabo Lene, som er sygeplejerske og så ofte før har ageret livline for Bjarne, står der kort efter, jeg har ringet. Mathias vælger at gå ned til nære venner af familien, og jeg sikrer mig, at de er hjemme. Da Lene kommer, sidder jeg oppe hos Bjarne med åbent vinduet og holder hans ene hånd. Som det første fortæller hun, hvor fredfyldt han ser ud, og sammen giver vi ham yndlingsklæderne på. Lene tager sig af kommunikationen med vagtlægen, og jeg snakker kort med politiet, der som almindelig procedure er blevet informeret og ringer mig op. Jeg sætter billeder op af alle børnene, placerer en Buddha, tænder levende lys og sætter mig ved Bjarnes legeme med hans hånd i min. På energien i rummet kan jeg mærke, at han allerede er videre.
...Rent faktisk kan jeg sommetider ikke huske, hvad Sidsels egentlige navn er, for det er uden betydning. Det der betyder noget er hendes afsæt og mærke på denne verden og den transformation, som vi befinder os i lige nu. Hendes kærlighed viser vej. Hendes nysgerrighed og tillid er uvurderlig, og uanset hvor du befinder dig i din egen personlige evolution - hvis vi kan kalde det dette – ja, så vil Sidsels beretninger åbne dig. Når du læser denne bog, vil Visdoms hviskeren hviske dig i ørerne og dybt ind i hjertet, hvor du måske oplever en genkendelsens glæde. - Endelig én der kan i talesætte oplevelser, som muligvis ikke er fra den “normale” verden men fra de flerdimensionelle. Dette gør bogen fantastisk befriende. Tak for det kære S-love...
Uddrag af bogens Forord, skrevet af coach, forfatter og radiovært
Sussanne Wexø