Multidimensionel mentoring

Enhver oplevet udfordring og livskrise vi som menneske leder os ind i - uanset dennes karakter - er udtryk for sjælens selvvlagte følelsesmæssige livslektier som mulighed for bevidstgørelse og indre vækst...

...herunder fysiske som mentale ændringer - konventionelt kaldet "sygdom" (bortset fra forgiftning), samt traumer, der gennem tilbagevendende konflikttemaer som mønstre i form af følelsesmæssige reaktioner, trigges/reaktiveres i forskellige sammenhæng. 

En oplevet udfordring kan også være en tilstand af utilfredshed, mangel på livsglæde eller anden indre følelse/stemning, der eks. virker handlingslammende og blokerende for en positiv og flydende livsenergi. Desuden kan der være situationer, hvor du blot ønsker hjælp til at forstå dig selv og andre bedre.

 

Det bredere og dybere perspektiv -

at åbne op for flere kanaler i den indre "radio"...

Som født i 60érnes bølge af "Indigobørn", og ved selv at gå vejen, er det i autenticitet jeg spejler og formidler følgende aspekter af egen indre sandhed:

Vi er alle skaberen/guddommelighed, der som multidimensionel sjælsenergi af bevidsthed, gennem årtusinder i forbindelsen med (re)inkarneringerne på Jorden, har ladet de højere vibrerende frekvenser af SjælsDNA (af forskerne tidligere kaldet skyggestrenge/JunkDNA) deaktivere. Dette blandt andet for at kunne matche den tungt vibrerende 5 sansende 3./4. dimension (tid og rum), den formmæssige ditto menneskekrop, samt "søvnen" af slørende, kontrolprogrammerende energier - det frygtbaserede - også uærlige - lys, der evolutionært ej tjener os længere, og vi nu individuelt som kollektivt  genvågner af...

Gennem (livs)kriser og diverse oplevede udfordringer af bla. følelsesmæssig karakter vi gennem menneskeformens ego har valgt/vælger at iagttage og gå på opdagelse i, åbner vi nu for de mange "kanaler"/reaktiverer vi som menneskehed de mange bevidstheder/dimensioner - herunder erindringer af kosmisk karakter - samt udvider universerne vi ikke blot spejler eller er en del af, vi ER disse universer (Omniverset).

Gennem Multidimensionel Mentoring skabes mulighed for holistisk, at understøtte essensen af tillid, den naturlige reaktivering og fintuning af dit iboende SjælsDNA gennem bevidstgørelse af HVAD du er, betydningen af og meningen med det "indre barn" i form af følelsesmæssige livslektier du på sjælsplan har valgt, den bevægende indre sandhed, samt det du skal - også i form af personlige handlinger og tiltag. Dette kan blandt andet ske siddende, liggende på briksen, samt under "Walk and talk"/"Walk in silence".

Holistisk betyder HEL og ÅBEN på èn og samme tid, og min tilgang gennem autentisk spejling, kan netop være den hjælp, der muliggør en optimal understøttelse af HELE dig - herunder din selvhelbredende kraft! 

Multidimensionel Mentoring går både dybt og bredt, da Alt er Èt og Èt er Alt.

Læs også om Børn og Unge

 
 
 
 
      
 
                 Kære Sidsel...
 
Jeg takker universet for at have mødt dig. Du er en fantastisk klog, spirituel, hjertelig og meget smuk kvinde og jeg føler mig i den grad set og hørt når jeg er sammen med dig i en session. Jeg oplever, at du ser sjælen i mig og ser ting og muligheder for mig, som jeg ikke selv er bevidst om. Jeg kan varmt anbefale mentoring hos dig, kombineret med en omsorgsfuld KST stund på din briks. Jeg kan komme til dig med udfordringer på alle niveauer og du rammer spot on hver gang, med dine spørgsmål, små øvelser og din vejledning og jeg føler mig altid, lettere, gladere, mere afklaret og mere i ro efter en session hos dig. Du er helt unik..           Tanja