Cancer er visdom
 
 
Købes her
 
 
"Cancer er Visdom" - et syn 180 grader
 
- En dag vil du komme ind fra højre som Klods Hans blandt forskere og fortælle resultatet af det, de søger! - Dermed ikke sagt, at du slipper for arbejdet med at formidle, hvordan du er kommet til resultatet – det vil bare ske på dit vis i form af indsigt og fremkaldt visdom.
                                                                    Citat astrolog Claus Houlberg, 2008
 
Set i lyset af mine oplevelser samt syn på sygdomme som ”syge domme”, var det ikke overraskende da jeg ved kirurgens diagnostisering og dødsdom januar 2014, i tillid valgte at gå i og med min indre natur fremfor at hæmme eller fjerne det der konventionelt betegnes ondartet aggressiv brystcancer i invasiv vækst med spredning til lymfekirtler i højre armhule. Jeg havde her blot skabt en fantastisk mulighed for at nære min indre oplysning relateret til egen essens, hvad jeg er her for samt oplevelsen af den ubetingede og grænseløse autentiske kraft af egenhealing jeg, som enhver anden, også er. En af de største gaver har i dette været mødet med Dr. Ryke Geerd Hamers forskning German New Medicine.
 
Er jeg da ikke bange for at dø?
 
Well – med de utallige erindringer og erfaringer jeg har, relateret til det vi almindeligvis betegner døden, kan jeg blot italesætte og beskrive ud fra egne oplevelser, at døden i sig selv er sjælsbevægelse helt ud af den form, der ej tjener formålet længere. For det egentlige liv af guddommelige essens som bevidsthed gennem sjælslys med hukommelse af alt (op)levet, er grænseløs(t) og evig bevægelig uden tidsrum. Hvordan vi så forholder os følelsesmæssigt i ”overgangen”/bevægelsen/ekskarnering (ud af kødet) er og opleves forskelligt. Som jeg skriver i bogen ”Cancer er visdom”:
 
”Derudover udspringer cancer, som noget vi bør frygte, bla. ud fra frygten for døden selv – en frygt der igen afføder behovet for kontrol, og dermed hvordan vi anskuer og ikke mindst agerer i forhold til de fysiske og psykiske manifestationer, vi kalder sygdom. Et menneskeskabt begreb der, uanset karakteren af den ”syge dom”, nu også gennem forskning viser sig at være raskhedssymptomer, bla. i form af healing som beredelse til at blive hel. Det sker synkront og spejles på alle planer – i det ydre som i menneskets indre univers. I dette indre ligger ansvaret for eget liv – uanset hvor smerteligt en situation eller tilstand kan opleves. Det handler om livslektier som læringsrum for udvikling af det hele menneske og dybest set den spirituelle udvikling, der uundgåeligt gennemlyser enhver tanke, følelse og handling i det fysiske liv. Når vi i lyset af dette forsøger at bekæmpe og gå imod cancer - også når det sker med naturlige remedier - bekæmper og går vi imod vor sande natur, der som førnævnt har sin helt egen orden i det store universelle, evolutionære verdensbillede”.
 
Interesserede kan også læse om nogle af mine oplevelser i ”Visdoms hviskeren – vejen til indre sandhed og livskald”…
 
… en vej og indre sandhed, der skabes mens den leves, hvilket også har ledt mig ind i (op)gaver og møder med energier af visdom, der som ringe i vandet spreder sig ind og ud i samtidig understøttelse af den kollektive opvågning, og afvikling af frygtbaserede overbevisninger, der ej tjener os som menneskehed længere…
 
Hvordan kan jeg læse og høre mere om dette? 
 

I bogen - Læs mere og/eller bestil bogen her

 

                 
 

 

 

                         

 
 
Se og Lyt - "Cancer er visdom" i:
 
 
Samtale i studiet på Familiekanalen
Samtalesalon med Bolette Heggum
 
Dk4 udsendelsen "Naturligvis" med Tidslerne
 

 
Bogforum 2015
Interview med Signe Ryge Petersen,Tv2fyn
starter 11 sek. inde
 
 
Hør uddrag eller hele interviewet i Radio Diablo
 
Del 1
 
 
Del 2
 

Kan cancer være en gave? Hør den meget personlige beretning fra Sidsel Thevik. Da indslaget er langt, har vi af tekniske årsager været nød til at dele det i 2 dele - her er PART 2.

Posted by Radio Diablo & Radio Alfa Sydfyn on 13. februar 2015
 
________________________
 
Pris
 
Indhent tilbud
Varighed 2 - 3 timer inkl. kort pause
 ______________________________